Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pushers BK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pushers BK
Tabell
Lag M V O F P
1 Skogens IF 22 17 2 3 53
2 FC Fiskebäck 22 16 1 5 49
3 BK Björkåsen 22 14 5 3 47
4 Kungsladugårds BK 22 13 4 5 43
5 Guldringen SK 22 13 2 7 41
6 Masthuggets BK 22 13 0 9 39
7 Pushers BK 22 11 4 7 37
8 Vrångö IF 22 9 1 12 28
9 Majorna BK 22 8 1 13 25
10 SK Argo 22 3 2 17 11
11 Önnereds IK 22 2 2 18 8
12 Ösets BK 22 1 0 21 3

Match

Pushers BK

2 - 1
Majvallen
21 september 2010
19:30

Guldringen SK

Referat

Referat: Pushers BK - Guldringen SK

PUSHERS - Guldringen = 2-1 (0-0) 100916

Laget: I målet stod Magnus Vass.

Backlinjen Erik W, Roger B, Denis N, Ante N
.
Mittfältet Petter J, och Andreas C, i mitten, till h. Pierre K, och till v.Johan J, framför dem Lunkan L.

Ensam på topp Jompa E.

Bänken Stefan j, Martin S, M.Taffi, Nikki S, Jens A.

Varning till Erik W, som är avstängd mot Björkåsen.

Målen:
1-1 76:e min. Självmål
2-1 88:e min. Jompa E. ass. Denis N.

Matchen:
Sent återbud från Raman var inte det värsta, utan att vi hade blivit bestulna på matchställ, bollar och medicinväska. B-lagstället från i söndags var inte tvättat, men våra coacher jobbade fram det gamla vita stället med röda strumpor och svarta byxor, vilka vi spelat väldigt bra i tidigare...
Matchen gällde mycket för Guldringen, men vi vill bli höstens lag, så var laddade som om det vore vi som hade allt att spela för.
Guldringen skapade en dubbelchans som Magnus räddade i matchens inledning, själv missade jag den då jag hälsade på trevlige "SpanarChrister" från Hugget...Han var inte där ensam, Dalla FCF, Bosse m.fl. från Lagårn, Mike med vänner från Skogen var också där liksom många av våra egna.
However, PUSHERS tog tag i spelet, hade ett lite bollövertag. Det small rätt friskt i närkamperna, värst var väl Frazze i Ringen, en gång gick han fult in i en nickduell med armbågen mot ansiktet på Denis, själv tyckte han att han "bara" skallade ihop med vår spelare som blev liggandes på plan en stund, domaren tog fram det gula kortet och gav det till Erik!!!, för att påpekade att det var inte första ggn. han gått in lite väl ojuste i närkamperna tidigare.

PUSHERS skapade en del chanser, bl.a. sköt Johan över i ett väldigt bra läge, -när skall det släppa för Johan, när det väl gör det, så har vi ganska säkert ett par mål att vänta i varje match från honom..
Jompa var igenom tacklades utanför straffområdet, stod på benen, direkt efter blev han nergjord framför målet, Signalen kom från domaren, självklart trodde vi att han blåste för straffspark, men han drog ut bollen och gav oss en frispark utanför straffområdet för förseelsen i första läget.. Lunkan skruvade bollen runt muren i burgaveln.
20 min. senare missade domaren en klar straffsituation då Lunkan revs ned. Guldringen chansade på långbollar på sina forwards, men eftersom Wadlert var förkyld, och började på bänken, så blev det aldrig riktigt farligt.
Andreas gick ut i mitten av första halvlek då han var så kraftigt förkyld, och borde kanske inte ens startat.

Andra halvlek var spelet ganska jämnt, fortfarande small det friskt, och domaren var kanske inte alltid rätt ute, men matchen var inte så lätt att döma.
Jompa kom fri i v.innerposition, målvakten kom ut perfekt och räddade, bollen var kvar inom straffområdet, Taffi fick GYLLENE tillfälle att slå in ledningsmålet, men missade TVÅ ggr.

Ringen kontrar strax därefter, en långboll på Wadlert, som inte var först på bollen, det var vår målvakt, men han v ar utanför straffområdet, blev tvungen att nicka, bollen hade en snabb och hög studs, så han fick bara halvträff, så bollen hamnade hos Wadlert som slog in den i tomt mål.
Direkt orättvist efter våra klara målchanser dessförinnan.
Vår kvittering kom på en h.hörna som Lunkan slog, Jompa nickade, bollen gick på en försvarares ben in i eget mål, tur för oss där.
Guldringen ville ha straff då Wadlert var igenom, men Magnus kom ut perfekt, visst krockade de, men bollen var definitivt närmare vår målvakt än Wadlert, när det small. Jösses så Macke och Co. protesterade, domaren visade Macke av banan för inrusning på planen.

Guldringen måste vinna, lyfte fram fler spelare, men skapade ingen farlighet, det gjorde däremot PUSHERS på sina kontringar.
I slutet av matchen slår Denis en långboll, som deras spelare vid mittlinjen missade, Jompa rusar som en galning, målvakten likaså, och de möts ca.
15 m. utanför straffområdet, Jompa hinner peta bollen förbi målvakt Målvakten hinner inte hindra honom, Jompa slår bollen i mål, TVÅ min. återstod då av matchen.
ALLA jublade utan Guldringens vänner, av förklarliga skäl..
Efter matchen var Macke väl hård i kritiken mot domaren,men än är inte Guldringens chanser borta från en kvalplats, PUSHERS vill ABSOLUT slå Björkåsen, Lagårn och Hugget.

I omklädningsrummet diskuterades det om ass. vid kvitteringen, Lunkan som slog hörnan, och dessutom hade betalt sin sista del av medlemsavgiften... tyckte han var värd "assisten", Jompa som nickskarvade var övertygad om att han var rättmätigt värd den, Johan tyckte han skulle få MÅLET, eftersom domaren antecknat honom som målskytt i sitt protokoll.. Ja, jag säger då det...

Till sist, topp-3, som jag har grunnat på rätt länge nu.
Att Denis skall ha TRE poäng råder inget som helst tvivel om, men sen..
Jompa kommer man ju aldrig undan, Magnus var säker utöver vid kvitteringen, Lunkan var bra, men har varit bättre, men nu var ju det här med att han ÄNTLIGEN betalt... så han får EN poäng, det får också Magnus i målet, då jag är så "himla" nöjd med våra målvakter!!!
"Den där" Jompa får nog tvåan ändå, men resten av laget låg RUSKIGT nära poäng.

Mot Björkåsen är alltså Erik W avstängd, men igengälld finns förmodligen Raman, Christoffer, Eric A, och ev. Jocke Ekblom tillgängliga. Hoppas att Ante är OK också.
Inhopparna höll DEFINITIVT hög klass när de hoppade in.
Angenäma problem för Coacherna att ta ut lag framöver... Detta var väl långt skrivet, tack för mig, Frasse.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
John Ericson 1 1 1 0 0 2
Johan Jonsson 1 1 0 0 0 1
Denis Nähring 1 0 1 0 0 1
Andreas Christensson 1 0 0 0 0 0
Andreas Nilsson 1 0 0 0 0 0
Erik Wallnér 1 0 0 1 0 0
Lunkan -- 1 0 0 0 0 0
Markus Taffi 1 0 0 0 0 0
Martin Stotzer 1 0 0 0 0 0
Petter Jonsson 1 0 0 0 0 0
Pierre Kazeroony 1 0 0 0 0 0
Roger Bermalm 1 0 0 0 0 0
Stefan Jacobsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Magnus Wass 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tor 27 maj 2010, 19:30 Guldringen SK - Pushers BK 2 - 0